Nette schoenen

Nette schoenen aanbiedingen
Op Pakkopen.com vind je altijd een aantal interessante aanbiedingen en een aantal tips om goede kwaliteit schoenen te scoren tegen een goed(e)(kope) prijs…

Onder een pak draag je natuurlijk nette schoenen. Hiernaast een opsomming van een aantal goede merken die nette schoenen aanbieden. Gratis thuisbezorgd in heel Nederland!! Binnen 1 en 5 dagen geleverd. Klik op een van de logo’s om naar de webshop te gaan!

nette_schoen

Waar moet je op letten als je schoenen gaat kopen die je onder je pak wilt dragen? Zie hieronder enkele Tips & Trics

Tip 1
Kijk allereerst naar de kleur van het pak/kostuum.
De zwarte schoenen staan het beste met blauwe, grijze (alle tinten) en zwarte pakken.
Bruine schoenen passen het beste bij lichtgekleurde pakken, evenals sommige tinten van blauw en zwart.
De zwarte schoenen worden als het meest gekleed/elegant gezien onder pakken. Deze kleur is neutraal en staat eigenlijk altijd wel.

Tip 2
Als je het geld hebt investeer dan in je schoenen. Koop een paar dure schoenen van goede kwaliteit. Kies voor stevig leer en goede kwaliteitshielen. Dan zul je zien dat je er een lange tijd mee kunt doen!

Tip 3
Zorg er voor dat je veters altijd in horizontale lijnen zijn geregen en niet zoals bij sportschoenen kris kras door elkaar heen.

Tip 4
Draag in je leren schoenen dunne sokken die bij de kleur van je broek/pantalon passen. En als je nu een licht pak draagt kies er dan voor om je sokken af te stemmen op je schoenen. Match ook de kleur van de riem zo goed mogelijk met de kleur van de schoenen.

Tip 5
Poets de schoenen regelmatig. Maar teveel poetsen zal de schoenen beschadigen en dit komt je verschijning natuurlijk niet ten goede. Daarnaast zal je sneller nieuwe schoenen moeten kopen. Onderhoud je nette schoenen dus met liefde!

Tip 6
Om de schoenen mooi in vorm te houden raden wij van Pakkopen.com je aan om schoenspanners in de schoenen doen. De vorm zal dan mooi blijven als je de schoenen een tijd niet draagt.

Tip 7
Lederen zolen onder leren schoenen zien er beter uit als plastieken zolen. Het ziet er wat eleganter uit.

Tip 8
Draag bij een pak mooie en glanzende leren schoenen. Suède schoenen worden over het algemeen bij minder formele gelegenheden gedragen.

Tip 9 
Verleng de levensduur van de schoenen door de zool te vervangen zodra de hiel begint af te ronden.

Tip 10 
Kies lage schoenen zonder veters met een kwastje voor de minder formele gelegenheden. De kwastjes op de schoen maken de instappers te casual.

Tip 11
Als je leren nette schoenen gedragen hebt en deze zijn door bijvoorbeeld de regen vies geworden met modder etc. maak de schoenen dan nat en veeg ze rustig schoon. Laat ze dan rustig drogen. Ga de schoenen niet drogen met behulp van een hittebron zoals een föhn want dit zal het leer uitdrogen en beschadigen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!